Velké setkání příznivců svěracích kazajek

08.09.2012 10:28

Dlouho slibované setkání je tady. Zváni jsou všichni aktivní příznivci svěracích kazajek z České republiky ale i ze zahraničí, kteří podlehli tomuto nádhernému a jedinečnému bondážnímu prostředku.  

Sejdeme se v pátek 2. listopadu 2012 od 18hodin v Ateliéru BDSM v Praze na Smíchově . Prostory jsou sami o sobě velmi pěkné a doufám, že je zaplní maximální počet lidí ve svěracích kazajkách. Součástí bude i menší módní přehlídka, jak jinak svěracích kazajek. Předpokládá se hlavně dámská přehlídka, samozřejmě není problém zimprovizovat i pánskou :-) Striktní dress code na toto setkání je svěrací kazajka libovolného střihu, provedení a materiálu. Je možný doprovod partnera/partnerky bez kazajky, ale jejich dress code musí být stylový vzhledem k prostorám BDSM klubu. Pro singl účastníky bude samozřejmě fungovat služba, která příchozí zaváže do svěrací kazajky. Předpokládá se, že účastníci budou mít svěrací kazajky po celou dobu, což jim bude jistě velmi příjemné a společně bude tvořit neméně příjemnou přátelskou atmosféru stejně znehybněných lidí, které spojuje společný zájem.  Proto doufám, že se sejdeme v maximálním možném počtu. Udělejte si proto čas na tento termín, nevymlouvejte se na nějaké povinosti a obtíže, nečekejte "jak to dopadne" s tím, že "příště možná příjdu", není jisté, že to nebude svým způsobem jedinečný sraz. Pokud máte zájem, můžete vzít i doplňky v podobě pout na nohy, masek a všeho, co se hodí ke svěracím kazajkám.

Na místě je zajištěno občerstvení, což bude vzhledem k dress codu jistě velmi zábavné :-)

Účast na srazu je možná jen na základě osobní pozvánky, kterou obdržíte na adrese: Mstriha@seznam.cz případně napiště na moji klasickou straightjacket@seznam.cz Tam se obracejte i se všemi dotazy, nejasnostmi nebo i podměty. Rád odpovím.

files.sveracikazajky.webnode.cz/200000757-7467575615/pozvanka.jpg

 

A ještě pár ilustračních obrázků, jak milé může takové setkání být....

 

Velký banner

Tato fotogalerie je prázdná.

Můj názor na setkání

Datum: 23.09.2012

Vložil: Tom

Titulek: lákavá akce

Zdravím vespolek,
připojuji se k názoru, že je to velice zajímavý nápad. A návštěva láká. Jsem ale v kategorii Single :-(
Pokud by se našla dívka z Moravy s podobným koníčkem, která by mi chtěla dělat na této akci doprovod, pak bych s návštěvou neváhal.

Datum: 08.10.2012

Vložil: MStriha

Titulek: Re: lákavá akce

Neváhal bych ani když jsi Singl. Ojedinělá akce, která se hned tak nebude opakovat.

Datum: 12.09.2012

Vložil: Straightjacket

Titulek: Ještě malé upřesnění

Ještě bych rád upřesnil dvě malé technické podrobnosti:

Na akci se vybírá vstupné 60Kč na provoz BDSM Ateliéru, což si myslím, že je částka více než lidová.

Protože předpokládám, že nenaplníme kapacitu ateliéru (byl bych moc rád, kdyby ano :-), tak se souběžně ve stejných prostorách koná sraz příznivců všech druhů Bondage.

Datum: 12.09.2012

Vložil: Hráček

Titulek: lákavá akce

Teda to vypadá na úžasnou akci, tam chci! Jen nevím, jestli jsem ten pravý "aktivní příznivec svěracích kazajek". S aktivitou je to u mě slabé a nejsem vyhraněný přímo na svěrací kazajky - jsem spíše na bondage všeho druhu. A ani kazajku nevlastním a nejsem si jist, zda tento stav stihnu do 2.11. změnit. Na programu akce mě zaujala zvláště "služba, která příchozí zaváže do svěrací kazajky" - jelikož se nic nepraví o službě, která na konci akce účastníky z jejich kazajek zase osvobodí, nabízí se tu podezřele zajímavé fantazie. ;-)

Datum: 12.09.2012

Vložil: Straightjacket

Titulek: Re: lákavá akce

Nadšení pro bondáže - to je docela slušný základ! A třeba se podaří nějakou pěknou a slušivou kazajku obstarat :-)
Osvobozování z kazajek se nepředpokládá :-))

Vyhledávání

Kontakt

Nebojte se nás kontaktovat. Budeme vděčni za jakoukoliv připomínku, poznámku nebo kritiku.
počítadlo.abz.cz